De Tandenjuf

Mondhygiënist in de buurt van Zoetermeer

Ik ben Elaha Asir, eigenaar van De Tandenjuf Mondzorgpraktijk.

‘’De Tandenjuf’’ staat voor mijn eigen identiteit als mondhygiënist en docent. Mijn passie is mensen coachen en begeleiden om hun doelen te bereiken, zowel in mijn rol van mondhygiënist als in die van docent. Door mijn functie als docent kan ik de meest recente ontwikkelingen in het beroep volgen. Door mijn werk als mondhygiënist kan ik mijn praktijkervaringen delen met onze studenten.

Mijn doel is om aan elke patiënt zorg op maat te bieden, laagdrempelig en individuele aandacht staan daarbij voorop.

Waarom kiezen voor de Tandenjuf als jouw mondhygiënist in Zoetermeer?

Ons doel is te blijven innoveren om zo de beste mondhygiënische zorg te bieden. Naast op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, implementeren en investeren wij ook continu in de nieuwste technologieën en methoden. Woon je in de buurt van Zoetermeer? Dan is dit dé plek voor jou om niet alleen een gezond gebit te creëren en onderhouden, maar ook om jouw mooiste glimlach naar voren te toveren. Ervaar zelf het stralende effect, schrijf je vandaag nog in en maak ons jouw mondhygiënist.

Als hogeschooldocent 
altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen.

Bij De Tandenjuf 
nemen we alle tijd voor jou.

Voldoende gratis parkeer-gelegenheid.

Vrij toegankelijk voor iedereen, een verwijzing is niet nodig.

Ontdek jouw glimlach bij De Tandenjuf mondzorgpraktijk

Bij De Tandenjuf geloven we in een persoonlijke aanpak die verder gaat dan alleen je tanden. We zijn er voor je, of je nu angstig bent voor de tandarts, speciale zorg nodig hebt, of gewoon op zoek bent naar advies om je glimlach te behouden.Wij begrijpen dat elke mond uniek is en vereist daarom een unieke aanpak. Daarom nemen we de tijd om jouw persoonlijke behoeften en wensen te bespreken, zodat we een op maat gemaakt zorgplan kunnen opstellen. Van grondige gebitsreiniging tot op maat gemaakte voorlichtingssessies over mondverzorging; bij ons ben je aan het juiste adres voor een complete benadering van mondgezondheid. Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden.

Een gezond gebit en 

stralende lach in 5 stappen

1

Stap 1

Schrijf je in & maak een afspraak

2

Stap 2

Intakegesprek & mondonderzoek

3

Stap 3

Diagnose & behandelplan

4

Stap 4

Kostenoverzicht

5

Stap 5

Een gezond gebit en stalende lach!

 

"Samen met jou zorgen we voor een gezond gebit en een mooie lach! Stap voor stap kijken we wat de beste behandelmogelijkheden zijn."

– De Tandenjuf

Contact

Marshallweg 43
3068JN Rotterdam

Open op afspraak

Onze praktijk is open op afspraak en telefonisch bereikbaar op:

010-3133469

Maandag – Vrijdag

08:30 – 17:30

Wanneer naar de mondhygiënist?