Behandelingen mondhygiënist

Ontdek jouw glimlach bij De Tandenjuf mondzorgpraktijk

Bij De Tandenjuf geloven we in een persoonlijke aanpak die verder gaat dan alleen je tanden. We zijn er voor je, of je nu angstig bent voor de tandarts, speciale zorg nodig hebt, of gewoon op zoek bent naar advies om je glimlach te behouden. Bekijk hier onder onze mondhygiënist behandelingen.

Jouw behandeling bij onze mondhygiëniste op maat

We bieden een breed scala aan behandelingen om aan al je mondzorgbehoeften te voldoen:

Tandvleesontsteking

Samen werken we aan het voorkomen en behandelen van vroege tekenen van tandvleesproblemen.

Parodontitis

Parodontitis is een ernstige vorm van een tandvleesontsteking waarbij ook het kaakbot wordt aangetast. Met zorg pakken we deze geavanceerde tandvleesaandoening aan om verdere schade te voorkomen.

Slechte adem

Vind uit wat de oorzaak is en hoe we dit samen kunnen aanpakken.

Implantaten

Het is van essentieel belang dat de implantaten met regelmaat en professioneel worden gereinigd. Door een goede nazorg hebben implantaten een goede prognose op de lange termijn en kunt u langdurig genieten van uw nieuwe tanden en kiezen.

Gebitsprotheses

Voor een professionele reiniging van de gebitsprothese om tandplak, tandsteen en bacteriën te verwijderen.

Sealen

Een preventieve maatregel om de tanden van je kinderen te beschermen tegen gaatjes.

Bleken

Veilig en effectief naar een stralender witte glimlach.

Gevoelige tandhalzen

Speciale zorg om ongemak te verminderen.

Behandeling voor kinderen

Een geduldige en vriendelijke benadering voor de kleintjes.

Beugel

We geven graag advies over het schoon houden van de slotjes en reinigen deze om tandvleesontsteking of gaatjes te voorkomen.
Een wittere glimlach kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven en zorgt ervoor dat je met een gerust hart je glimlach kunt laten zien.

Speciale focus

Angstige patiënten, kinderen, en mensen met lichamelijke beperkingen verdienen extra aandacht en zorg. Bij De Tandenjuf staat laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht centraal. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) zorg ik ervoor dat je altijd de meest actuele en effectieve behandelingen krijgt. 

Begin vandaag aan jouw reis naar een gezonde glimlach

Je verdient een mondhygiënist die echt om je geeft. Neem contact op met De Tandenjuf voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen zorgen we voor een gezonde, stralende glimlach.