Bekijk onze

Reviews

Dina
Lees verder
Vandaag geweest met het hele gezin! Heel erg tevreden zijn we allemaal. Naast de uitstekende behandeling super goed geadviseerd door Elaha. Meteen een vervolgafspraak gemaakt! Bedankt!
Monique
Lees verder
Dit is één van de beste ervaringen die ik ooit met een specialist gehad heb: vakkundig, vriendelijk, correct; ik zou niet weten wat je nog meer kunt verlangen van iemand. Ik kan deze mondhygiëniste aan iedereen van harte aanbevelen!
Anneke
Lees verder
Elaha doet haar werk met veel passie. Ze is professioneel en nauwkeurig. Haar doel is dat je met een mooi gezond gebit, tevreden de deur uit gaat en daar slaagt ze, wat mij betreft, prima in. Ik kan en zal haar zeker aanbevelen.
Peter
Lees verder
Ben voor de 2e keer bij deze mondhygiëniste geweest en tot grote tevredenheid! Door haar behandeling en adviezen is mijn gebit/tandvlees (waar wel wat problemen zaten) er erg op vooruit gegaan.
Wim
Lees verder
Elaha is een heel goede mond hygieniste. Ze legt alles duidelijk uit wat ze doet en houd rekening met je. Het is een heel goede keus geweest om naar haar toe te gaan.