Over mij,

Elaha Asir

Ik ben Elaha Asir, eigenaar van De Tandenjuf Mondzorgpraktijk. In 2012 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Utrecht,

Aan dezelfde Hogeschool ging ik vervolgens als docent aan het werk. Met veel plezier leid ik met mijn collega’s toekomstige mondhygiënisten op waarbij onze taak is de studenten te coachen en te begeleiden in hun groeiproces.

Na het afronden van de opleiding mondzorgkunde, heb ik de master Teaching & Learning in Higher Education afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

“De Tandenjuf”

‘’De Tandenjuf’’ staat voor mijn eigen identiteit als mondhygiënist en docent. Mijn passie is mensen coachen en begeleiden om hun doelen te bereiken, zowel in mijn rol van mondhygiënist als in die van docent. Door mijn functie als docent kan ik de meest recente ontwikkelingen in het beroep volgen. Door mijn werk als mondhygiënist kan ik mijn praktijkervaringen delen met onze studenten.

Ik behandel zowel volwassenen als kinderen. Mijn focus ligt op het behandelen van angstige patiënten, kinderen en patiënten met lichamelijke beperkingen. Mijn doel is om aan elke patiënt zorg op maat te bieden, laagdrempelig en individuele aandacht staan daarbij voorop.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM)

 

"Samen met jou zorgen we voor een gezond gebit en een mooie lach! Stap voor stap kijken we wat de beste behandelmogelijkheden zijn."

– De Tandenjuf

Contact

Marshallweg 43
3068JN Rotterdam

Open op afspraak

Onze praktijk is open op afspraak en telefonisch bereikbaar op:

010-3133469

Maandag – Vrijdag

08:30 – 17:30

Wanneer naar de mondhygiënist?

Over ons
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Lees meer